Jan 032018
 

Unic în România, Calendarul Științific este unul dintre proiectele de tradiție ale ASUR, având ca misiune popularizarea cercetătorilor și descoperirilor științifice care ne-au îmbunătățit viața. Realizat în totalitate de către voluntari ai ASUR, Calendarul oferă în fiecare an cel puțin 365 de motive de a ne apropia de știință, fiind adresat tuturor oamenilor interesați de cunoaștere și gândire critică. Aflat la a opta ediție, Calendarul Științific oferă, ca de fiecare dată, informații interesante, relevante și actualizate.

calendar 2018

Și ediția 2018 a calendarului a fost finanțată integral printr-o campanie de crowdfunding, care a avut aproape 200 de susținători. Echipa ASUR mulțumește tuturor susținătorilor, în special lui Silviu Lădariu, Atila Nyerges și Andreea Râpeanu.

De asemenea, mulțumim prietenilor de la Asociația Umanistă Română, cu ajutorul cărora am reușit să realizăm și o ediție limitată a calendarului, care cuprinde nu doar informații despre descoperirile științifice, ci și detalii despre viața animalelor aflate în pericol dispariție în anii următori.

Calendarul 2018 în varianta originală poate fi downloadat de aici. Recomandăm tipărirea fișierului la dimensiunea A1. 

 Posted by at 4:42 pm

 Leave a Reply

(required)

(required)


six − = 3

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>