Despre calendar

 

Unic în România, Calendarul Științific este unul dintre proiectele de tradiție ale ASUR, având ca misiune popularizarea cercetătorilor și descoperirilor științifice care ne-au îmbunătățit viața. Realizat în totalitate de către voluntari ai ASUR, Calendarul oferă în fiecare an cel puțin 365 de motive de a ne apropia de știință, fiind adresat tuturor oamenilor interesați de cunoaștere și gândire critică. Aflat la a șasea ediție, Calendarul Științific oferă, ca de fiecare dată, informații interesante, relevante și actualizate.

Anul acesta, pentru a treia oară de la inițierea proiectului, calendarul a fost finanțat integral printr-o campanie de crowdfunding, care a avut peste 150 de susținători. Echipa ASUR mulțumește tuturor susținătorilor, în special lui Cătălin Teniță, Alexandru Trelea, Andrei Cătălin Florin, Alex Rugiubei, Sorin Costea, Claudia Mureșan, Flavius Stan, Mihail Macovei, Atila Nyerges, Delia Ciurgauan, Cristian Cezane, Patricia Fechet,
Adriana Penta, Andreea Râpeanu, Silviu Ladariu, Vlad Nadastean, Ancuța Mihaela Bîzdîc (designerul ediției 2017) și companiilor Infinit Agency, Steelcase și IBM.

Calendarul Științific 2017 va putea fi downloadat gratuit de pe acest site începând cu data de 1 ianuarie 2017. 

 

 Posted by at 9:03 am