Oct 022019
 

Pregătim a 10-a ediție a Calendarului Științific!

cs2020 - premiera
Dacă nu ai auzit până acum despre proiect, iată pe scurt despre ce este vorba: în fiecare an, o mână de voluntari colectează informații despre evenimentele importante din știință, despre descoperirile și invențiile care ne schimbă viața. Informațiile sunt apoi sortate, iar 365 (în ani bisecți 366) dintre ele ajung să fie publicate într-un calendar. Calendarul este tipărit ca un poster A1 în câteva mii de exemplare (ne-am propus 15000, dar numărul exemplarelor poate fi mai mare dacă strângem mai mulți bani). Apoi, calendarele sunt distribuite în școli și licee din întreaga țară. În plus, persoanele care contribuie la realizarea proiectului vor primi câteva exemplare acasă.

Așadar, ai ocazia sa contribui la un proiect unic in Romania: Calendarul Științific! Este unul dintre proiectele de traditie ale ASUR, prin care ne-am propus să popularizam cercetătorii și descoperirile științifice care ne-au îmbunătățit viața. Peste 90.000 de exemplare au fost distribuite către școli în anii trecuți, iar alte mii de calendare au ajuns la oamenii interesați de cunoaștere.

Contribuția ta va ajuta la răspândirea cunoașterii științifice și va face fericiți mulți copii și profesori din România. Iar dacă aveai nevoie de o motivație în plus, ne face plăcere să anunțăm că am pregătit și de data asta o ediție limitată a calendarului, într-un format cu file, special pentru persoanele care contribuie la campania de crowdfunding. Campania va fi activă până la 30 octombrie, timp în care trebuie să strângem 19.000 lei, bani necesari tipăririi și distribuirii calendarelor, atât către școli cât și către susținători. La momentul redactării acestui text am strâns 24% din sumă, cu ajutorul a 55 susținători. Te rugăm să contribui la realizarea proiectului, prin promovarea campaniei de strângere de fonduri și/sau prin cumpărarea unei recompense din cele oferite pe site.

Ia și tu parte la realizarea acestui proiect, contribuind la campania de crowdfunding pentru ediția 2020!

 Posted by at 11:11 am

 Leave a Reply

(required)

(required)


8 − eight =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>