Participă la campania de crowdfunding pentru ediția 2021

Pregătim ediția 2021 a Calendarului Științific și avem nevoie de ajutorul tău pentru a duce calendarele la cât mai mulți elevi.

Pandemia a schimbat semnificativ lumea în care trăim și ne-a făcut să ne gândim mai mult la rolul științei în viața noastră. E important să învățăm din greșelile trecutului, dar e la fel de important să ne pregătim zi de zi pentru viitor. Calendarul Științific e un proiect care ne ajută să facem asta. 

Contribuie la campania de crowdfunding și nu doar că vei ajuta mii de copii să aibă acces la informațiile din calendar, dar te vei și număra printre primii care va primi acasă ediția 2021!

Am început acest proiect în 2010, când o mână de voluntari au colectat și selectat informațiile pentru prima ediție a calendarului, cea din 2011. Apoi, în fiecare an informațiile au fost actualizate și completate, astfel că, în ediția viitoare veți putea citi și despre realizările și descoperirile din 2020. Fie că vorbim de fizică,  matematică,  biologie, astronomie,  chimie sau medicină, Calendarul oferă cel puțin 365 de motive de a ne apropia de știință!

Ia și tu parte la realizarea acestui proiect, contribuind la campania de crowdfunding pentru ediția 2021!
Cu ajutorul tău, Calendarul Științific poate ajunge la sute de mii de elevi! 

Banii strânși în urma campaniei vor fi utilizați pentru tipărirea și distribuirea a mii de exemplare din Calendarul Științific, cea mai mare parte dintre acestea mergând la școli și licee din întreaga țară.

Așadar, te invităm să sprijini campania de crowdfunding și să ne ajuți să ducem calendarul cât mai multor copii. Astfel, vei contribui la răspândirea cunoașterii științifice și vei face fericiți mulți copii și profesori din România.

Iar dacă ai nevoie de o motivație în plus, ne face plăcere să anunțăm că am pregătit și o ediție limitată a calendarului, într-un format de birou, special pentru persoanele care contribuie la strângerea fondurilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Fill out this field
Fill out this field
Please enter a valid email address.
You need to agree with the terms to proceed

Menu