Oct 062017
 
calendar 2018

Am început campania de crowdfunding pentru a opta ediție a Calendarului Științific!

Am actualizat textele, avem un design nou și am demarat campania de crowdfunding, pentru a strânge fondurile necesare tipăririi și expedierii calendarelor către școli din întreaga țată. Aici avem nevoie de ajutorul vostru. Campania va fi activă până la 31 octombrie, timp în care trebuie să strângem 17.000 lei, bani necesari tipăririi și distribuirii calendarelor, atât către școli cât și către susținători. La momentul redactării acestui text am strând 54% din sumă, cu ajutorul a 110 susținători. Te rugăm să contribui la realizarea proiectului, prin promovarea campaniei de strângere de fonduri și/sau prin cumpărarea unei recompense din cele oferite pe site.

Contribuția ta va ajuta la răspândirea cunoașterii științifice și va face fericiți mulți copii și profesori din România. Iar dacă aveai nevoie de o motivație în plus, ne face plăcere să anunțăm că am pregătit și o ediție limitată a calendarului, într-un format cu file, special pentru persoanele care contribuie la campania de crowdfunding.

Calendarul Științific este unul dintre proiectele de tradiție ale ASUR, prin care ne-am propus să popularizăm cercetătorii și descoperirile științifice care ne-au îmbunătățit viața. Peste 55.000 de exemplare au fost distribuite către școli în anii trecuți, iar alte mii de calendare au ajuns la oamenii interesați de cunoaștere. Am început acest proiect în 2010, când o mână de voluntari au colectat și selectat informațiile pentru prima ediție a calendarului, cea din 2011. Apoi, în fiecare an informațiile au fost actualizate și completate, astfel ca, în ediția viitoare veți putea citi și despre realizările din 2016. Fie că vorbim de fizică, matematică, biologie, astronomie, chimie sau medicină Calendarul oferă cel puțin 365 de motive de a ne apropia de știință!

Ia și tu parte la realizarea acestui proiect, contribuind la campania de crowdfunding pentru ediția 2018!

 Posted by at 11:45 am

 Leave a Reply

(required)

(required)


× 2 = four

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>