Dec 312019
 

Calendarul Științific a ajuns la a zecea ediție! 

Proiect cu tradiție realizat de ASUR, calendarul are ca misiune popularizarea cercetătorilor și descoperirilor științifice care ne-au îmbunătățit viața.  Este realizat în totalitate de către voluntari și oferă în fiecare an cel puțin 365 de motive de a ne apropia de știință, fiind adresat tuturor oamenilor interesați de cunoaștere și gândire critică. Ediția 2020 este a zecea la care am lucrat și, ca de fiecare dată, oferă informații interesante, relevante și actualizate. Fiind ediție aniversară, am dorit ca designul să fie centrat pe tema ”Eplorarea spațială”, pentru a relua și reinterpreta tema primedi ediții. Cu toate astea, ca de obicei, calendarul conține informații din toate științele.

CS2020cover

La fel ca la precendentele ediții, am finanțat proiectul integral printr-o campanie de crowdfunding, care a avut peste 200 de susținători. Echipa ASUR mulțumește tuturor susținătorilor, în special lui Silviu Lădariu, Radu-Eosif Mihăilescu, Florin Verboncu, Laura Manoliu, Ovidiu Neculau, Alexandru Rugiubei și Andreea Râpeanu, care ne-au ajutat să suplimentăm numărul de calendare tipărite.  Astfel, 16.000 de exemplare au fost distribuite gratuit către școli din întreaga țară.

De asemenea, mulțumim RASIROM pentru sprijinul acordat.

De asemenea, am reușit să realizăm și o ediție specială a calendarului, cu file, care poate fi tipărită la dimensiunea A3.  Pentru calendarul clasic recomandăm tipărirea fișierului la dimensiunea A1.

Toate fișierele pot fi downloadate gratuit de aici.

Dacă vreți să susțineți continuarea proiectului, puteți face o donație în contul RO68INGB0000999903007754, deschis pe numele ASUR la ING Bank, cu mențiunea ”donație Calendar Științific”.

Să aveți un 2020 minunat!

 Posted by at 1:29 pm

 Leave a Reply

(required)

(required)


− four = 2

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>