Dec 242018
 

Calendarul Științific este unul dintre proiectele de tradiție ale ASUR, având ca misiune popularizarea cercetătorilor și descoperirilor științifice care ne-au îmbunătățit viața. Realizat în totalitate de către voluntari ai ASUR, Calendarul oferă în fiecare an cel puțin 365 de motive de a ne apropia de știință, fiind adresat tuturor oamenilor interesați de cunoaștere și gândire critică. Ediția 2019 este a noua la care am lucrat și, ca de fiecare dată, vă oferim informații interesante, relevante și actualizate. Tema ediției este Medicina, dar calendarul conține informații din toate științele.

calendar2019coperta

La fel ca la precendentele ediții, am finanțat proiectul integral printr-o campanie de crowdfunding, care a avut peste 200 de susținători. Echipa ASUR mulțumește tuturor susținătorilor, în special lui Silviu Lădariu, Andreea Râpeanu, Ionut Iordăchescu și Andrei Cristea, care ne-au ajutat să suplimentăm numărul de calendare tipărite. Astfel, 15.000 de exemplare au fost distribuite gratuit către școli din întreaga țară.

De asemenea, am reușit să realizăm și o ediție specială a calendarului, cu file, care poate fi tipărită la dimensiunea A3.  Pentru calendarul clasic recomandăm tipărirea fișierului la dimensiunea A1.

Toate fișierele pot fi downloadate gratuit de aici.

Dacă vreți să susțineți continuarea proiectului, puteți face o donație în contul RO68INGB0000999903007754, deschis pe numele ASUR la ING Bank, cu mențiunea ”donație Calendar Științific”.

 Posted by at 7:43 pm

 Leave a Reply

(required)

(required)


− three = 2

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>